Testimonials

De meeste mensen brengen ‘gezond eten’ en ‘de dietist’ vooral in verband met afvallen. Uiteraard is een goed eetpatroon de basis voor een goed gewicht. Dus het klopt ook dat de dietist daar een grote rol bij speelt. Maar er zijn nog zoveel andere aandoeningen en ziektebeelden waar voeding ook een grote impact op heeft.

Goodfood wil u daarvan meer op de hoogte stellen, zodat u ziet dat u met de meest uiteenlopende klachten een oplossing bij de dietist kunt vinden.

Voeding als medicijn bij huidaandoeningen

In november 2018 kwam er een jonge dame van 30 op de Goodfood poli. Zij kwam bij ons omdat zij door het gebruik van Dexamethason, een medicijn op basis van het bijnierschorshormoon, erg veel was aangekomen. Van die extra kilo’s wilde zij nu af en dat is haar ook gelukt. Wat ze niet had gedacht, was dat ook haar huidklacht verholpen zou worden.

Lees meer...

 

Een Good Shape succes verhaal

Jenny M. begon met Goodshape in juni 2009. Binnen 4 maanden is zij, door zich te houden aan de regels van het Good Shape programma, 16 kilo’s kwijtgeraakt. “Mijn eetpatroon heb ik helemaal aangepast. Nu houd ik me aan de 3 hoofdmaaltijden en gezonde tussendoortjes. Ik houd me aan de regels van de digits lijst en ik houd me nu aan de tijden die ik moet eten”.

Lees meer...