Goodfood Poli

SZF verzekerden

Per 1 juli 2016 dekt het Staats Zieken Fonds (SZF) SRD 65,- per consult. Tegen inlevering van uw kwitantie en verwijsbrief van de huisarts ontvangt u bij het SZF uw restitutie.

Bij SZF heeft u recht op 10 consulten per verzekeringsjaar.

 

 

Assuria verzekerden

De AZPAS Plus verzekerden hebben recht op 18 consulten per verzekeringsjaar en de Basis verzekerden hebben recht op 10 consulten per verzekeringsjaar. 

 

Self Reliance verzekerden

PZS Basis Zorg Verzekerden hebben recht op 10 consulten per verzekeringsjaar en de PZS X-Comford Verzekerden hebben recht op 15 consulten per verzekeringsjaar. 

Bij elk consult wordt een bodyscan verricht. De kosten worden hiervoor niet gedekt door Assuria en Self Reliance.

 

Bedrijven

U kunt ook met een bedrijfsgarantiebrief de poli bezoeken.

 

Particulieren (niet-verzekerden)

Als particulier bent u ook van harte welkom.

Het consulttarief wordt nader bekend gemaakt.

Thuisconsulten

Indien u niet in de mogelijkheid bent om naar de poli te komen, bijvoorbeeld wegens bedlegerigheid of indien u niet goed ter been bent, bieden wij ook de mogelijkheid voor een thuisconsult.

De kosten hiervoor worden nader bekend gemaakt..

 

Consulten op afstand

Indien u niet in staat bent om naar de poli te komen, omdat u bijvoorbeeld buiten Paramaribo woont of u zich in het buitenland bevindt, dan kunt u een Whatsapp-, Skype-, Telegram- of emailconsult krijgen.

Voor mensen die niet woonachtig zijn in Suriname, geldt een ander tarief.

 

 

Good Choice Bedrijfsprogramma

De bedrijfsprogramma's zijn op maat van uw bedrijf gemaakt. De offerte wordt opgesteld aan de hand van de wensen van uw bedrijf of organisatie.

Voor andere organisaties zoals overheidsinstanties, non-profitorganisaties, onderwijsinstellingen, religieuze organisaties etc. kunnen ook programma's worden ontwikkeld

 
Wijzigingen voorbehouden