Good Shape Afslankprogramma

Het komt u misschien bekend voor. Ongemerkt komen de kilo’s erbij, tot het opeens écht te veel geworden is. En dan valt het meestal niet mee om uw oude figuur weer terug te krijgen. Maar met het Good Shape afslankprogramma hoeft afvallen helemaal niet moeilijk te zijn!

Met Good Shape kunt u gezond, eenvoudig en blijvend afslanken, zonder een dieet te volgen. U bepaalt zélf wat u eet, en u kunt in principe alles blijven eten wat u gewend bent. Lekker Surinaams eten dus, maar dan wel met bewuste keuzes. En het hele gezin kan gewoon met u mee-eten.

Wat het Good Shape programma zo bijzonder maakt, is dat u samen met een groep én onder professionele begeleiding afslankt. Je ontmoet elkaar wekelijks, om elkaar te steunen en ervaringen
uit te wisselen. Samen sta je sterker dan alleen. 

Het Good Shape afslankprogramma werkt met een soort puntensysteem, de zogenaamde ‘Fit-Digits’. Voor iedereen wordt een persoonlijk aantal digits vastgesteld, dat u per dag kunt eten. En alle maaltijden en dranken hebben een bepaalde digits-waarde. U bepaalt helemaal zelf hoe u uw Digits invult. Kiest u vanmiddag voor moks’alesi, of liever een cassavesoep met een stukje fiadoe erbij? Natuurlijk krijgt u hierbij tips en ondersteuning van uw coach/diëtist.

Iedere week komt u in groepsverband samen, maar u wordt individueel gewogen en gemeten in een aparte ruimte. Good Shape is een praktisch programma, afgestemd op de Surinaamse situatie. Een programma dat u helpt op uw eigen manier af te vallen; geleidelijk, of liever wat sneller? En waarbij u ook alle informatie krijgt die nodig is om uw ideale gewicht voorgoed te behouden. Een programma dat helemaal aansluit op de huidige trend van bewust eten en bewegen. 

Een gezonde lifestyle, ook voor u! 

 

= Dit programma wordt momenteel niet verzorgd. Wij houden u op de hoogte wanneer het weer aanvangt. =