Diensten

GoodFood verleent verschillende diensten om u te helpen met afvallen en om u te helpen gezond en verantwoord te gaan eten. Hieronder vindt u onze diensten:

GoodShape afslankprogramma

Met Good Shape kunt u gezond, eenvoudig en blijvend afslanken, zonder een dieet te volgen. U bepaalt zélf wat u eet, en u kunt in principe alles blijven eten wat u gewend bent. Lekker Surinaams eten dus, maar dan wel met bewuste keuzes. En het hele gezin kan gewoon met u mee-eten. Wat het Good Shape programma zo bijzonder maakt, is dat u samen met een groep én onder professionele begeleiding afslankt. Je ontmoet elkaar wekelijks, om elkaar te steunen en ervaringen uit te wisselen. Samen sta je sterker dan alleen. Kijk hier hoe wij u hierbij van dienst kunnen zijn.

Lees meer . . . . . . . . . .

 

Good Sugars

Diabetes, wat nu?

Heeft u of uw partner diabetes? Dan is de diabetes cursus ‘Good Sugars' wellicht iets voor u. U krijgt tijdens deze cursus informatie over: medische aspecten, voeding, behandelmethodes en zelfcontrole. De cursus duurt een maand en beslaat vier bijeenkomsten. Kijk hier hoe wij u hierbij van dienst kunnen zijn.

Lees meer . . . . . . .

 

GoodFood Poli

U bent elke maandag, dinsdag en woensdag welkom op de diëtetiek polikliniek bij Jennifer Plein . Hier kunt u terecht voor dieetadviezen.

Lees meer . . . . . . .

 

Food , Skills and Fun

Voor kinderen die het leuk vinden om in een groep te werken is er de kindercursus “GoodFood kids”.

Dit is een cursus speciaal voor kinderen van ca. 8 tot 12 jaar, die overgewicht hebben of neigen tot overgewicht.

Ook voor kinderen (en hun ouders) die gewoon wat meer willen weten over gezonde voeding is dit een hele geschikte cursus.

Doel is o.a. vriendjes worden en blijven met je eten (voeding). Kijk hier hoe wij u hierbij van dienst kunnen zijn.

 

 

Good Cooking:

Een leuke en effectieve manier van afvallen samen met andere mensen die hetzelfde doel als u hebben. Wilt u meedoen aan deze leerzame cursus schrijf dan nu in!


Food & Work – voor bedrijven:

Voor een bedrijf is het erg belangrijk om gezonde personeelsleden in dienst te hebben. Voeding speelt hierin een belangrijke rol. Wilt u uw personeelsleden kennis laten maken met een gezond voedingspatroon?