Diensten

GoodFood verleent verschillende diensten om u te helpen met afvallen en om u te helpen gezond en verantwoord te gaan eten. Hieronder vindt u onze diensten:

Goodfood Poli

U bent van maandag tot vrijdag welkom op de diëtetiek polikliniek bij Jennifer Plein. Hier kunt u terecht voor dieetadviezen.

Lees meer . . . . . . .

 

Good Choice Bedrijfsprogramma

Een gezond bedrijf, daar gaat u toch ook voor! De mate van de gezondheid van een bedrijf wordt meestal uitgedrukt in winstcijfers. Toch is de gezondheid en het welzijn van de werknemers in een modern bedrijf minstens van even groot belang voor een goede bedrijfsvoering.

Lees meer . . . . . . .

 

Good Shape afslankprogramma

Met Good Shape kunt u gezond, eenvoudig en blijvend afslanken, zonder een dieet te volgen. U bepaalt zélf wat u eet, en u kunt in principe alles blijven eten wat u gewend bent. Lekker Surinaams eten dus, maar dan wel met bewuste keuzes. En het hele gezin kan gewoon met u mee-eten. Wat het Good Shape programma zo bijzonder maakt, is dat u samen met een groep én onder professionele begeleiding afslankt. Je ontmoet elkaar wekelijks, om elkaar te steunen en ervaringen uit te wisselen. Samen sta je sterker dan alleen. Kijk hier hoe wij u hierbij van dienst kunnen zijn.

Lees meer . . . . . . . . . .

 

Good Sugars

Diabetes, wat nu?

Heeft u of uw partner diabetes? Dan is de diabetes cursus ‘Good Sugars' wellicht iets voor u. U krijgt tijdens deze cursus informatie over: medische aspecten, voeding, behandelmethodes en zelfcontrole. De cursus duurt een maand en beslaat vier bijeenkomsten. Kijk hier hoe wij u hierbij van dienst kunnen zijn.

Lees meer . . . . . . .

 

Good Cooking:

Een leuke en effectieve manier van afvallen samen met andere mensen die hetzelfde doel als u hebben. Wilt u meedoen aan deze leerzame cursus schrijf dan nu in!


Food & Work – voor bedrijven:

Voor een bedrijf is het erg belangrijk om gezonde personeelsleden in dienst te hebben. Voeding speelt hierin een belangrijke rol. Wilt u uw personeelsleden kennis laten maken met een gezond voedingspatroon?