Good Shape Tori

 

 Een Good Shape succes verhaal

 

Jenny M. begon met Goodshape in juni 2009. Binnen 4 maanden is zij, door zich te houden aan de regels van het Good Shape programma, 16 kilo’s kwijtgeraakt. “Mijn eetpatroon heb ik helemaal aangepast. Nu houd ik me aan de 3 hoofdmaaltijden en gezonde tussendoortjes. Ik houd me aan de regels van de digits lijst en ik houd me nu aan de tijden dat ik moet eten”.

 Naast het Good Shape Afslankprogramma ben ik ook heel intensief begonnen met bewegen. Ik doe van alles. Ik doe aan aqua – aerobics, ik zwem en ik hou van lopen. Dus de combinatie voeding en beweging is voor mij heel belangrijk geweest om af te slanken.

“Het prettige van dit systeem zijn ook de bijeenkomsten die mevrouw Plein organiseert. Hierin kunnen wij van elkaars ervaringen leren en probeer je het bij jezelf toe te passen. Ik heb hieraan veel steun gehad en ik denk dat dit ook de motivatie voor de anderen moet zijn.”

Jenny is vastbesloten de kilo’s die zij nog wil kwijtraken, ook werkelijk te verliezen. ”Die keus heb ik bewust gemaakt en de rest ligt aan mijn eigen inzet.”

 

Net als zij kunt u het ook. Ga ervoor!

       

Juni 2011

 

Beste Good-Shaper,

U hebt lang niks van ons gehoord maar we zijn nog heel actief hoor. Het is zelfs zover dat het Good Shape afslank programma mede dankzij u op 4 juni 2011 haar 3 jarig bestaan heeft gevierd! Deze 3 jaren waren voor ons een fantastische ervaring, omdat we dagelijks hebben kunnen zien hoe goed het programma u deed. De pondjes  die u kwijtraakte de spiermassa die omhoog ging en de knieklachten die verdwenen zorgde ervoor dat de Spirit bij ons er nog altijd goed in zit. 

Zoals u weet is afslanken een proces van vallen en opstaan, maar het is heel belangrijk dat u daarbij de moed niet opgeeft en door blijft gaan. Mocht u toch die steun weer nodig hebben, dan roepen we u bij deze op om samen met ons er weer voor te gaan. Want zoals u weet staat het Good Shape team altijd voor u klaar.

 

Onze bijeenkomst dag is

 

Zaterdag Ochtend     8:00- 9:00 inloop

                              9:00- 9:45 bijeenkomst

Locatie: Doebriestraat 17

Tel:         497848 

Wij kijken als team dus naar u uit.

 

Groetjes,

Het Good Shape team